Balerion Merhabalar Tema ciddi manada çok kullanışsız geliyor bana, bu konuda bir şey yapılacak mı acaba? Ciddi manada yoruyor diyebilirim.
targario Merhaba, Sanırım denk geldi, artık forum başka bir yazılım kullanıyor. Bu yazılım ile mobil ve masaüstü site kullanımının daha kolay olacağını umuyorum. Eğer yine eksik gördüğün yerler veya önerilerin var ise bunları paylaşmaktan çekinme.
Balerion2 @targario Temayı değişseniz yeterdi aslında 😃 Forum MyBB alt yapısında diye üye olmuştum. Neyse, bu arada bilgilerimin yanlış olduğunu söylüyor orijinal hesap ile. Maili bilmediğim için şifreyi de sıfırlayamıyorum . Bu güzel kullanıcı adını kaptırmak olmaz, şifreyi sıfırlamanız mümkün mü acaba?
targario Balerion2 bende mybb ile eski tarz bir forum olmasını istiyordum ama malesef mybb çok geride kalmış ve bu eksiklikleri tamamlayacak vaktim yok. mailine şifre sıfırlama bağlantısı yolladım, şifreni değiştirdiketn sonra buraya yazarsan "balerion2" hesabını silerim. (spam klosörünü kontrol etmeyi unutma)
Balerion targario teşekkürler, sıfırladım ) Mailimi de post içerisinden silebilirseniz güzel olur =) Bende *** bu forumu kuruyordum, burayı görünce vazgeçtim 😃 Edit: Linki kaldırdım, reklam olmasın.